Alla annonser > Lägenheter > Malmö

2 rum Med balkong på populära Hästhagen i Malmö, Skåne län säljes

2 rum Med balkong på populära Hästhagen
2 rum Med balkong på populära Hästhagen
2 rum Med balkong på populära Hästhagen
2 rum Med balkong på populära Hästhagen
Google Maps
Beskrivning:

Denna fantastiska funkislägenhet belägen i ett lugnt område men med citys puls runt hörnet.
Entré med bredspacklade och vitmålade väggar och ett vackert parkettgolv i ek. Klädkammaren är stor och rymlig med fönster så det går att delvis använda den som arbetsrum för den som önskar det. Klädkammaren har ett nyslipat och oljat brädgolv samt vitmålade väggar.
Stilfullt kök med matplats för 2-3 personer och utgång till den härliga balkongen. Köket är byggt i vinkel vilker innebär stora och praktiska arbetsytor och de många skåpen bidrar till mycket förvaringsutrymme. Väggarna är vitmålade förutom den snyggt matchande fondväggen och på golvet ligger det en nyslipad och oljad originalparkett. Köket har vita luckor, inbyggd kyl/frys, rostfri diskmaskin, ugn och häll samt spisfläkt. Det vita kaklet matchar snyggt den mörka bänskivan. Stort fönster med härligt ljusinsläpp och utgång till den mysiga balkongen.
Fantastiskt rum med ljus som strömmar in från stora fönsterpartier i två vädersträck. Vardagsrummet är rymligt och på golvet ligger det ett verkligt vackert parkettgolv i original som nyligen slipats och oljats och ger en snygg kontrast till de vita väggarna. Detta är ett vardagsrum att trivas i med plats för både soffhörna och en rejäl matplats.
Ljust insynsskyddat sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Snyggt oljat parkettgolv, vita väggar och fönster mot den gröna gården.
Mycket snyggt och modernt badrum som. Badrummet är ljust med vitt kakel på väggarna och ett fönster som bidrar till ljusinsläpp. Grön mosaik på golvet och en snygg glassblocksvägg skiljer toaletten och duschen. Handfat med tillhörande skåp för förvaring.
Med närhet till både park och hav ligger denna lägenhet i ett lugnt och trevligt område med närhet till city.Kommunikation Flertalet busslinjer både via
Regementsgatan, Mariedalsvägen samt Kronoborgsvägen. 5 minuters cykeltur till citytunnelns blivande station vid triangeln.Närservice Ca 5 minuters promenad från
Kronprinsens köpcentrum, 10 minuters promenad från Triangelns köpcentrum. I området finns det flera butiker, cafeér och Restauranger Parkering Gratis parkering på gatan.

Kontakt:Mejla annonsören
 Redigera
 Anmäl annons
Pris:5,490:-
Inlagd:31 March 2015
Typ: säljes - privatperson
Län:Skåne län
Stad:Malmö
Postnummer:21741
Kategori:Lägenheter
Övriga:Annonsen är äldre än 2 månader.
Dela:
Länk: